Radioaktiv Gods Klasse 7

Speciagodkendelse til transport af KL.7 radioaktive stoffer

Transport af radioaktiv gods

Transport af Radioaktivt gods eller Klasse 7, som det også kaldes, kræver uddannelser, tilladelser og godkendelser i Danmark og Europa.

Hos J.L. Bud får du over 25 års erfaring med transport af Radioaktivt gods. Vi har ADR bevis og specialiserings kursus i ”Radioaktiver klasse 7” og kan derfor håndtere Radioaktivt gods. Vi håndterer farligt gods i alle klasser fra 1 – 9. Alle biler er udstyret med påkrævet sikkerhedsudstyr til fragt af Farligt – og Radioaktivt gods.

Vi har en sikkerhedsrådgiver tilknyttet, som er et lovkrav for håndtering af farligt gods. Hans W. Sørensen er uddannet strålebeskyttelses koordinator hos sundhedsstyrelsen og ejer af J.L.Bud.

J.L. Bud udfører 600 – 700 transporter om året af radioaktiver, og har derfor opbygget en stor erfaring i disse transporter. Vi er godkendte til at transporterer følgende UN numre, som er radioaktiver:

UN2908, UN2909, UN2910, UN2911, UN2912, UN2913, UN2916, UN3332.

Alle biler har det lovpligtige sikkerhedsudstyr til transport af Radioaktivt gods. Alle chauffører bærer persondosimeter til kontrol af stråling, som udlæses hos sundhedsstyrelsen hver 3. måned.

J.L Bud har eget måleudstyr til kontrol måling af radioaktivitet. Vi følger ADR konventionen ved disse transporter. Alle forsendelser er forsikret efter CMR lovgivningen.

Har du brug for at få fragtet Radioaktivt gods i Danmark og Europa kan du trygt kontakte os for et tilbud.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt